Blinde koppel wedstrijd 13 oktober

Dinsdag, 25 september 2018

Bad Nieuweschans- Iets nieuws in Bad Nieuweschans in de visserij sport, namelijk blind koppelvissen en wel op 13 oktober. Deze wedstrijd is uitgeschreven door de HSV Nieuweschans in samenwerking met café ’t Schanskerhof. Verzamelen in ’t café om 06:00 uur en om 07:00 uur vertrek naar de visstek aan de Westerwoldse Aa. Wat houdt deze wedstrijd in: iedereen vist individueel, maar heeft zonder daarover te worden geïnformeerd wel een koppelmaat. Dit wordt na de wedstrijd bekend gemaakt, dus dat maakt deze wedstrijd extra spannend en bijzonder. Er wordt op de gebruikelijke drie locaties gevist aan de Westerwoldse Aa en de visstekken worden via loting bekend gemaakt. Aanmelden voor deze wedstrijd kan in het café of bij Martin Feikens, tel. 06 154 84415. Wees er snel bij want voor deze blinde koppel wedstrijd is veel belangstelling. Kosten deelname € 5,00.