Antjo Abels wint in Westergeest met een vangst van 13,7 kg

Maandag, 29 april 2019

Sommige vissers konden de vissen niet aan de 'praat' krijgen..... ANTJO ABELS DUIDELIJKE WINNAAR VISWEDSTRIJD WESTERGEEST.... Bad Nieuweschans/Westergeest- Zaterdag heeft HSV de eerste zaterdag wedstrijd gevist, aan de Zwemmer te Westergeest, in de directe omgeving van het Lauwersmeer. Minimale opkomst van acht personen, omdat een aantal leden zondag om de Graankorrelbokaal vissen. Er stond een stevige stroming wat normaal de bijtlust bevordert, maar voor sommigen toch een teleurstellende wedstrijd, veel kleine vis aanwezig en men kon de grotere vissen niet aan de 'praat' krijgen. Dit gold niet voor Antjo Abels. Hij liet weer zien dat zijn uitstekende prestatie van de tweedaagse van vorige week geen toeval was en werd de winnaar van de wedstrijd. De uitslag: 1. A. Abels (13.700), 2. M. Feikens (8.450), 3. F. Tirrel (8.000), 4. H. Koster (7.100), 5. B. Visser (6.500), 6. S. Glazenburg (4.400), 7. J. Wanders (2.300), 8. W. Nanninga (1.850). (bron: S. Glazenburg en M. Feikens)