Vacature penningmeester

Donderdag, 17 december 2020

Vacature penningmeester. De HSV Nieuweschans is een visvereniging in Bad Nieuweschans en telt ca. 400 leden. De huidige penningmeester heeft, na bijna 4 jaar in functie te zijn geweest, besloten haar functie over te dragen en daarom zijn wij op zoek naar een nieuwe penningmeester. Lijkt het jou leuk om samen met vier andere enthousiaste vrijwilligers deel te nemen aan het bestuur van jouw visvereniging? Ben je nauwkeurig, betrouwbaar en wil je op beleidsmatig niveau vormgeven aan de toekomst van HSV NIEUWESCHANS ? Dan zijn we op zoek naar jouw hulp! Als penningmeester vorm je samen met de voorzitter en secretaris de kern van het verenigingsbestuur. Samen met de andere bestuursleden zijn we verantwoordelijk voor de besturing van vereniging Wil je meer weten? Neem contact op om met voorzitter Stefan Glazenborg 06-47075019 of secretaris Henk Doddema 06-40171822.